ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Gray Wolf: Ο νέος πύραυλος cruise λύση για την Πολεμική Αεροπορία κατά των τουρκικών S-400; (βίντεο)

Gray Wolf: Ο νέος πύραυλος cruise λύση για την Πολεμική Αεροπορία κατά των τουρκικών S-400; (βίντεο)

(Ανανέωση – Αρχικό κείμενο 01.06): Μπορεί ο χαμηλού κόστους κτήσης και με δυνατότητα συμπαραγωγής στην Ελλάδα, πύραυλος cruise με την ονομασία Gray Wolf να μπορέσει να διατρήσει την τουρκική αεράμυνα που πλέον θα βασίζεται στα ρωσικής κατασκευής S-400 κατά τεκμήριο τα καλύτερα αντιαεροπορικά συστήματα παγκοσμίως;

Η κατασκευάστρια Lockheed Martin λέει “Ναι” και τα πρώτα στοιχεία που έχει το ΓΕΑ δείχνουν ότι υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να εξοπλίσει τα αναβαθμισμένα F-16.

Ηδη έγινε στις ΗΠΑ επιτυχημένη βολή κατά S-300 (από αυτά που χρησιμοποιούν για dissimilar οι Αμερικανοί και έχουν αγοράσει από Λευκορωσία, Ουκρανία) από F-16 και το 2019 θα ξεκινήσει η μαζική παραγωγή τους.

Ο σκοπός του υποηχητικού αυτού πυραύλου είναι να έχει συνεχή επικοινωνία με άλλους αντίστοιχους πυραύλους που με την χρήση του κατάλληλου λογισμικού μετά την εκτόξευσή τους να επιτρέπουν την δημιουργία τακτικών επίθεσης από ομάδες (swarming), εναντίον εχθρικών στόχων ώστε να δημιουργήσουν κορεσμό.

Αξιωματικός της ΠΑ, σχολιάζοντας την εξέλιξη ανέφερε ότι “Με τέτοιες έξυπνες λύσεις θα πρέπει να αντιμετωπιστεί η τουρκική εξοπλιστικ΄ξ φρενίτιδα. Με την εγκατάσταση των S-400 στα τουρκικά παράλια, όλα τα ελληνικά μαχητικά καθίστανται καταρρίψιμα σχεδόν αμέσως μετά την απογείωσή τους. Εκτός και αν προλάβουμε να καταστρέψουμε εμείς πρώτοι του S-400”.

H Άγκυρα θα προμηθευτεί 4 συστοιχίες του ρωσικού συστήματος αντιαεροπορικής και αντιβαλλιστικής προστασίας, μακρού βεληνεκούς S-400.

Η συμφωνία ανέρχεται σε ύψος περίπου 2,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων και φαίνεται ότι παρά τις προειδοποιήσεις προς τους Τούρκους από την Δύση.

Mία συστοιχία τουλάχιστον θα διατεθεί για την «προστασία» των δυτικών δυνάμεών τους κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα έχουν τη δυνατότητα να «σκεπάζουν» mia Περιοχή μέχρι την Αττική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.