3M22 Zircon: Ο φονικός υπερ-υπερηχητικός ρωσικός πύραυλος θα τοποθετηθεί και σε κορβέτες!

3M22 Zircon: Ο φονικός υπερ-υπερηχητικός ρωσικός πύραυλος θα τοποθετηθεί και σε κορβέτες!

Ο εξαιρετικά ευέλικτος και υπέρ-υπερηχητικός αντιπλοϊκός πυραύλος 3M22 Zircon θα εγκατασταθεί στην κορυφαία κορβέτα του ρωσικού Ναυτικού, η οποία σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο RT πρόκειται να μπει σε υπηρεσία τον επόμενο μήνα.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν επιβιβάστηκε στην κορβέτα Gremyashchiy (κεραυνός) το πρώτο πλοίο της ομώνυμης κλάσης, ενώ επισκέφθηκε και ένα ναυπηγείο στη δυτική περιοχή της Ρωσίας, το Καλίνινγκραντ πριν λίγες μέρες.

Το τελευταίο αυτό πλοίο σχεδιάστηκε αρχικά για να φέρει υποηχητικούς πυραύλους πλεύσης 3Μ-54 Kalibr, αλλά ο κυβερνήτης του δήλωσε ότι το πλοίο μπορεί επίσης να δεχθεί χωρίς πρόβλημα και τους πυραύλους 3M22 Zircon που είναι ακόμα υπό ανάπτυξη. Ο δε πρόεδρος Πούτιν επιβεβαίωσε ότι «ο Zircon σίγουρα θα βρεθεί εκεί».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.