
Ακόμα μια ακόμη παρτίδα του αντιαεροπορικού πυραυλικού συστήματος (SHORADS) Tor-M2K έφτασε στη Λευκορωσία.
Η παράδοση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της στρατιωτικής συνεργασίας μεταξύ Μινσκ και Μόσχας.
Another batch of the Tor-M2K anti-aircraft missile system has arrived in Belarus. The delivery was carried out as part of military-technical cooperation between Minsk and Moscow. The Tor-M2K variant is mounted on the Belarusian MZKT-6922 wheeled chassis. pic.twitter.com/grPVmpyFf2
— H. Memarian (@HEMemarian) November 26, 2025
Η παραλλαγή Tor-M2K είναι τοποθετημένη στο τροχοφόρο όχημα MZKT-6922 λευκορωσικής εταιρείας.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.