
(upd από το αρχικό κείμενο 19:05) Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα το απόγευμα της Κυριακής (22/6) σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Θεολόγος της Ρόδου. Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν 33 πυροσβέστες με 8 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρων της 11ης ΕΜΟΔΕ και 3 αεροσκάφη. Συνδρομή παρείχαν και υδροφόρες ΟΤΑ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά ξεκίνησε από χαράδρα, από το σημείο μάλιστα που είχε σταματήσει την προηγούμενη φορά.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.