ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πυροβολισμοί σε καταδίωξη λαθραλιέων στον Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας

Έκλεψαν 165 κιλά λαβράκια από εγκαταστάσεις υδατοκαλλιέργειας στη θαλάσσια περιοχή «Βέλα»

Πυροβολισμοί σε καταδίωξη λαθραλιέων στον Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας

Οι λιμενικοί που επέβαιναν σε ένα περιπολικό σκάφος, χρειάστηκε να πυροβολήσουν προειδοποιητικά προκειμένου να αναγκάσουν τους επιβάτες μιας φουσκωτής λέμβου που έκλεβαν ψάρια από τις εγκαταστάσεις υδατοκαλλιέργειας στον Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας να σταματήσουν.

Το ύποπτο φουσκωτό εντοπίστηκε να κινείται χωρίς φανούς ναυσιπλοΐας στη θαλάσσια περιοχή “Βέλα” τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης και να κλέβει ψάρια από τον ιχθυοκλωβό της υδατοκαλλιέργειας.

Ακολούθησε καταδίωξη, καθώς οι επιβαίνοντες ηλικίας 28 και 59 χρόνων δεν συμμορφώθηκαν με τα ηχητικά και φωτεινά σήματα που τους έκαναν οι λιμενικοί και επιχείρησαν να διαφύγουν κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς.

Όμως, οι λιμενικοί έριξαν προειδοποιητικούς πυροβολισμούς υποχρεώνοντάς τους να σταματήσουν.

Το φουσκωτό ακινητοποιήθηκε και κατασχέθηκε, όπως και τα λαβράκια βάρους 165 κιλών που είχαν κλέψει από την ιχθυοκαλλιέργεια και της επιστράφηκαν, καθώς και δίχτυα μήκους 238 μέτρων.

Οι δράστες συνελήφθησαν οδηγήθηκαν στο Λιμεναρχείο Λευκάδας που διενήργησε προανάκριση και τους παρέπεμψε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας με την κατηγορία της κλοπής κατά συναυτουργία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.