ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πυροβολισμοί σε σχολείο στο Ιζέβσκ της Ρωσίας: Τουλάχιστον 13 νεκροί μεταξύ των οποίων 7 παιδιά (βίντεο) (upd)

Αυτοκτόνησε ο δράστης

Πυροβολισμοί σε σχολείο στο Ιζέβσκ της Ρωσίας: Τουλάχιστον 13 νεκροί μεταξύ των οποίων 7 παιδιά (βίντεο) (upd)

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 12:48) Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, το πρωί της Δευτέρας, σημειώθηκαν πυροβολισμοί από ένοπλο άνδρα που εισέβαλε σε σχολείο στην πόλη Ιζέβσκ της Ρωσίας.

Ο μαυροντυμένος δράστης φέρεται να εισέβαλε στο 88ο Δημοτικό Σχολείο και άνοιξε πυρ, σκοτώνοντας 13 άτομα, μεταξύ των οποίων και επτά παιδιά.

Ο ένοπλος σκότωσε το φρουρό ασφαλείας, ενώ υπάρχουν θύματα μεταξύ των παιδιών, μεταδίδει το πρακτορείο RIA. Σύμφωνα με το TASS, που επικαλείται το τοπικό αστυνομικό τμήμα, ο δράστης αυτοκτόνησε.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρα βρίσκονται αυτήν την ώρα στο σχολείο, το οποίο εκκενώνεται.

https://twitter.com/Vero_Nika282/status/1574304498000056321

Βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου δείχνουν μαθητές ταμπουρωμένους μέσα σε τάξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/guyelster/status/1574314637990019073

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.