Τι αναφέρει σε ανάρτησή του στο telegram

Σε ανάρτησή του στο telegram, αναφέρει ότι οι ηχηρές δηλώσεις και τα “λαμπρά” συμπεράσματα Ουκρανών πολιτικών, επιφανών δημοσιογράφων και στρατιωτικών εμπειρογνωμόνων κατέρρευσαν σε μια στιγμή.

Το Lisichansk είναι ελεύθερο! Ελεύθερο από τη μακροχρόνια καταπίεση του καθεστώτος του Κιέβου, και ταυτόχρονα από τους κολλητούς του Μπαντέρα. Πομπή αυτοκινήτων με τις δυνάμεις ασφαλείας της Τσετσενίας κινείται ήδη στους δρόμους της πόλης, πράγμα που σημαίνει ότι από αυτή τη στιγμή ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του ελεύθερου Lisichansk και της Λαϊκής Δημοκρατίας του Luhansk στο σύνολό της.

Οι σημαίες μας υψώνονται στους δρόμους και την κεντρική πλατεία της πόλης, καθώς προσωποποιούν την ελευθερία, τη δύναμη και το μεγαλείο της Ρωσίας. Η ένδοξη κραυγή «AKHMAT-ΔΥΝΑΜΗ» αντηχεί στις κατοικημένες περιοχές του Lisichansk, εμπνέοντας τους φίλους και σπέρνοντας πραγματικό φόβο στις καρδιές των εχθρών. Η νίκη ήταν πάντα, είναι και θα είναι δική μας, όσο γενναίοι πολεμιστές αγωνίζονται στο πλευρό μας – αληθινοί πατριώτες της Πατρίδας τους!

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο Καντίροφ:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!