ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Επεισόδια στου Ρέντη: Ταυτοποιήθηκε το DNA και του αδερφού του 18χρονου κατηγορούμενου

Ήταν ανάμεσα στους 424 προσαχθέντες

Επεισόδια στου Ρέντη: Ταυτοποιήθηκε το DNA και του αδερφού του 18χρονου κατηγορούμενου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στις έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των συμμετεχόντων στα επεισόδια που πραγματοποιήθηκαν έξω από το κλειστό του Ρέντη πριν μια εβδομάδα και έχουν οδηγήσει στον βαρύτατο τραυματισμό του αστυνομικού.

Σε αυτό το πλαίσιο, πληροφορίες αναφέρουν πως ταυτοποιήθηκε DNA του 16χρονου αδερφού του προφυλακισμένου 18χρονου, που κατηγορείται πως πέταξε τη ναυτική φωτοβολίδα στον 31χρονο αστυνομικό, ο οποίος εξακολουθεί να χαροπαλεύει στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. 

Σύμφωνα, δε, με τις ίδιες αστυνομικές πηγές, το DNA αρκετών εκ των αρχικά 424 προσαχθέντων έχει ανιχνευθεί σε πολλά από τα «πολεμοφόδια» που βρέθηκαν στο γήπεδο και αναμένονται νέες ταυτοποιήσεις.

Στο μεταξύ, προφυλακιστέος κρίθηκε νωρίτερα σήμερα ο 18χρονος που κατηγορείται ότι έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα στον 31χρονο αστυνομικό, προκαλώντας τον βαρύτατο τραυματισμό του κατά τη διάρκεια των επεισοδίων του Ρέντη.

Κατά πληροφορίες, ο 18χρονος άλλαξε την αρχική του υπερασπιστική γραμμή να μην δώσει τα ονόματα των ανθρώπων που του έδωσαν τη ναυτική φωτοβολίδα αλλά και τους καθοδηγητές, αλλά στο πλαίσιο της ανάκρισης, ζήτησε ως αντάλλαγμα για να λύσει τη σιωπή του, να υπαχθεί σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, το αίτημά του απορρίφθηκε, καθώς ο 18χρονος είναι ήδη κατηγορούμενος και ως εκ τούτου, κρίθηκε ότι δεν πληροί τις προϋποθέσεις που θέτει ο νόμος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.