ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ρέθυμνο: Απατεώνες άρπαξαν 19.000 ευρώ από λογαριασμό 66χρονης

Έδωσε τους προσωπικούς της κωδικούς στο e-banking μετά από γραπτό μήνυμα στο κινητό της

Ρέθυμνο: Απατεώνες άρπαξαν 19.000 ευρώ από λογαριασμό 66χρονης

Θύμα απάτης έπεσε μια 66χρονη από το Ρέθυμνο, καθώς το γραπτό μήνυμα που έλαβε στο κινητό, της ζητούσε να επικαιροποιήσει τους προσωπικούς κωδικούς της στο e-banking δεν προερχόταν τελικά από την τράπεζα.

Μόλις ενεργοποίησε τον σύνδεσμο που είχε επισυναφθεί στο μήνυμα, παραχώρησε χωρίς να το γνωρίζει πρόσβαση στο κινητό της και τον υπολογιστή της σε άγνωστους απατεώνες, οι οποίοι κατάφεραν να πραγματοποιήσουν τρεις διαφορετικές συναλλαγές και να μεταφέρουν από τον τραπεζικό λογαριασμό της σε άλλους το συνολικό ποσό των 19.000 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν η γυναίκα αντιλήφθηκε ότι μέσα σε μία στιγμή έχασε ό,τι είχε και δεν είχε από τις οικονομίες ολόκληρης ζωής, κατήγγειλε στην Ασφάλεια Ρεθύμνου ότι είχε πέσει θύμα απάτης και αμέσως ξεκίνησε έρευνα για να εντοπιστούν οι λογαριασμοί στους οποίους μεταφέρθηκαν τα χρήματα και να ταυτοποιηθούν οι κάτοχοί τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.