ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ρέθυμνο: Υδραυλικός έκανε επισκευές σε πρακτορείο ΟΠΑΠ και έκλεψε δελτία «ΣΚΡΑΤΣ» αξίας 17.000 ευρώ

Όσα κέρδιζαν πήγαινε να τα εξαργυρώσει σε άλλα πρακτορεία

Ρέθυμνο: Υδραυλικός έκανε επισκευές σε πρακτορείο ΟΠΑΠ και έκλεψε δελτία «ΣΚΡΑΤΣ» αξίας 17.000 ευρώ

Ένας υδραυλικός στο Ρέθυμνο, από τα τέλη Αυγούστου είχε ξεκινήσει να κάνει εργασίες σε έναν χώρο πρακτορείου του ΟΠΑΠ, αλλά… τελειωμό δεν είχαν, καθώς έβρισκε συνεχώς διάφορες δικαιολογίες για να τις συνεχίσει.

Όπως αποδείχθηκε, στον συγκεκριμένο χώρο ο πράκτορας αποθήκευε τα δελτία του «ΣΚΡΑΤΣ», τα οποία ο υδραυλικός έκλεβε σταδιακά!

Μάλιστα, όσα κέρδιζαν πήγαινε να τα εξαργυρώσει σε άλλα πρακτορεία. Ο ανυποψίαστος ιδιοκτήτης του πρακτορείου δεν είχε αντιληφθεί τις κλοπές, ως την στιγμή που ο ΟΠΑΠ ζήτησε την προμήθεια του για δελτία που είχαν εξαργυρωθεί, αλλά ο ίδιος δεν τα είχε πουλήσει!

Έτσι, υποψιάστηκε τον 40χρονο υδραυλικό και, αφού έκανε καταμέτρηση, έπαθε σοκ καθώς αντιλήφθηκε ότι είχε κλέψει δελτία αξίας 17.000 ευρώ!

Ο πράκτορας κατήγγειλε τις κλοπές στην Ασφάλεια, άνδρες της οποίας προσημείωσαν κάποια «σκρατς» και, όταν ο υδραυλικός βγήκε από το πρακτορείο, τον σταμάτησαν για έλεγχο και βρήκαν πάνω του τρεις δεσμίδες με ξυστά λαχεία.

Έτσι, τον συνέλαβαν, σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για κλοπές κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και τον παρέπεμψαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου.

Ωστόσο, παραμένουν άγνωστα το ποσά που τσέπωσε εξαργυρώνοντας τα κλεμμένα δελτία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.