ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρόδος: Αγγλίδα τουρίστρια κατήγγειλε άντρα για ασέλγεια μέσα σε ταξί στη Λίνδο

Ο δράστης που καθόταν δίπλα της στο πίσω κάθισμα έβαλε το χέρι του μέσα από το σορτς της και την θώπευσε

Ρόδος: Αγγλίδα τουρίστρια κατήγγειλε άντρα για ασέλγεια μέσα σε ταξί στη Λίνδο

Μια 32χρονη Αγγλίδα τουρίστρια, μπήκε σε ταξί μαζί με έναν άγνωστό της άνδρα που είχε γνωρίσει σε ένα μπαρ στη Λίνδο της Ρόδου και λίγο μετά κατήγγειλε ότι ασέλγησε σε βάρος της παρά την θέλησή της, βάζοντάς της «χέρι» ενώ βρίσκονταν στο πίσω κάθισμα του οχήματος.

Όπως κατήγγειλε η νεαρή αλλοδαπή στους αστυνομικούς της Α’ Διεύθυνσης Δωδεκανήσου, διασκέδαζε στο μπαρ σε κοινή παρέα με τον άγνωστο και, λίγο μετά τη 1.30΄ τα ξημερώματα της Τετάρτης, έφυγαν μαζί με κατεύθυνση προς το ξενοδοχείο όπου διέμενε εκείνη στους Πεύκους.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε, κατά την διάρκεια της διαδρομής, ο δράστης που καθόταν δίπλα της στο πίσω κάθισμα έβαλε το χέρι του μέσα από το σορτς της και την θώπευσε.

Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν την Εισαγγελία Ρόδου που παρήγγειλε να εξεταστεί η τουρίστρια από ιατροδικαστή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο μεταξύ, αναζητούν τον οδηγό του ταξί για να του πάρουν κατάθεση και, σύμφωνα με το dimokratiki.gr, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος αγνώστου για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας της 32χρονης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.