ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ρόδος: Η 44χρονη είχε επισκεφθεί μοναστήρι πριν εξαφανιστεί (φώτο)

Η γυναίκα όταν βρέθηκε ήταν ξυπόλητη και το χρώμα στα χείλη της άσπρο, σύμπτωμα που παραπέμπει σε αφυδάτωση

Ρόδος: Η 44χρονη είχε επισκεφθεί μοναστήρι πριν εξαφανιστεί (φώτο)

Αίσιο τέλος είχε η αναζήτηση της 44χρονης μητέρας στη Ρόδο, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από την περασμένη Δευτέρα (16/1).

Το μεσημέρι του Σαββάτου (21/1) εντοπίστηκε εξαντλημένη και ταλαιπωρημένη από δύο Ισραηλινούς περιπατητές οι οποίοι την εντόπισαν σε απόσταση περίπου 2 χλμ από το σημείο που είχε βρεθεί το αυτοκίνητο της, να περιφέρεται και να τα έχει χαμένα.

Η γυναίκα ήταν ξυπόλητη και το χρώμα στα χείλη της άσπρο, σύμπτωμα που παραπέμπει σε αφυδάτωση.

Η αστυνομία είχε πάρει καταθέσεις από συγγενικά πρόσωπα αλλά και από άτομα με τα οποία φαίνεται να είχε επαφές η αγνοούμενη.

Μάλιστα, η 44χρονη φέρεται να είχε επισκεφθεί το μοναστήρι λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, η 44χρονη μπαίνει μέσα στο μοναστήρι την ημέρα της εξαφάνισής της, στις 1:40 το μεσημέρι, ενώ αποχωρεί λίγο αργότερα, στις 2:20. monastiri1

Όπως είπε ο κτήτορας του μοναστηριού, ο σύζυγος της 44χρονης τον είχε ρωτήσει αν είχε περάσει από εκεί η γυναίκα του τη μέρα της εξαφάνισης. Ωστόσο, τη συγκεκριμένη μέρα, όπως υποστηρίζει, από το πρωί μέχρι το βράδυ δεν ήταν στο μοναστήρι αλλά σε κάποια ενοικιαζόμενα δωμάτια. monastiri

«Έχουν πέσει όλοι πάνω στο μοναστήρι και σε εμένα. Λένε ότι είμαι ψευδοϊερέας και τέτοια. Εγώ δεν είμαι ιερέας, είμαι ένας απλός πολίτης, ο κτήτορας του μοναστηριού», είπε.

Απαντήσεις στα πολλά ερωτήματα της εξαφάνισης αναμένεται να δοθούν όταν οι αστυνομικοί μπορέσουν να πάρουν κατάθεση από την 44χρονη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.