ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ρόδος: Κρατούμενοι λήστεψαν… συγκρατούμενό τους – Τον απείλησαν ότι θα τον ξυλοκοπήσουν μέχρι θανάτου

Το ασυνήθιστο περιστατικό ληστεία συνέβη την Τρίτη, όταν οι τρεις κρατούμενοι βρίσκονταν μέσα στο ίδιο κελί

Ρόδος: Κρατούμενοι λήστεψαν… συγκρατούμενό τους – Τον απείλησαν ότι θα τον ξυλοκοπήσουν μέχρι θανάτου

Άνευ προηγουμένου είναι αυτό που συνέβη μέσα στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος στη Ρόδο, καθώς κρατούμενοι δεν δίστασαν να… ληστέψουν έναν άλλον συγκρατούμενό τους, απειλώντας τον ότι θα τον ξυλοκοπήσουν μέχρι θανάτου αν δεν τους παρέδιδε όσα χρήματα είχε.

Το ασυνήθιστο περιστατικό ληστεία συνέβη την Τρίτη, την ώρα που οι τρεις κρατούμενοι βρίσκονταν μέσα στο ίδιο κελί περιμένοντας την προσαγωγή τους στις αρμόδιες δικαστικές υπηρεσίες.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ένας 32χρονος αλλοδαπός, δυο Έλληνες ηλικίας 42 και 32 χρόνων τον απείλησαν ότι θα τον χτυπήσουν και του απέσπασαν το ποσό των 30 ευρώ!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά την καταγγελία του αλλοδαπού, οι άλλοι δυο κρατούμενοι συνελήφθησαν εκ νέου και σε βάρος τους σχηματίστηκε από την Ασφάλεια δικογραφία με την κατηγορία της ληστείας κατά συναυτουργία, η οποία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου και παραπέμφθηκαν σε κύρια ανάκριση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.