ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρόδος: Ποινή φυλάκισης σε 72χρονο που ακολούθησε 14χρονη & χάιδευε τα γεννητικά του όργανα

Αρχικώς να επέπληξε το κορίτσι για τα ρούχα που φορούσε κι ακολούθως να της είπε ότι τον ερεθίζει

Ρόδος: Ποινή φυλάκισης σε 72χρονο που ακολούθησε 14χρονη & χάιδευε τα γεννητικά του όργανα

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου, επέβαλε ποινή φυλάκισης 14 μηνών με 3ετή αναστολή, σε έναν 72χρονο ημεδαπό που κρίθηκε ένοχος προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας μιας 14χρονης και εξύβρισης της μητέρας της.

Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της 19ης Ιουνίου 2022 συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ο 72χρονος, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελία προσέβαλε μια 14χρονη ανήλικη με εκφράσεις – χειρονομίες γενετήσιου χαρακτήρα και ακολούθως διαπληκτίστηκε με τη μητέρα της.

Ο 72χρονος φέρεται ειδικότερα αρχικώς να επέπληξε το κορίτσι για τα ρούχα που φορούσε κι ακολούθως να της είπε ότι τον ερεθίζει και να χαϊδεύει τα γεννητικά του όργανα πάνω από το παντελόνι του ακολουθώντας το παιδί!

Όταν το παιδί έφτασε στην μητέρα του τότε φέρεται να εξύβρισε την μητέρα του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος απολογούμενος ισχυρίστηκε ότι έκανε παρατήρηση στο παιδί για τα ρούχα που φορούσε λέγοντας του ότι είναι προκλητική η ενδυμασία του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.