ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Ρόδος: Στον εισαγγελέα ο νεαρός που παρέδωσε παραγγελία κολυμπώντας – «Δεν με ενοχλεί αυτός ο τρόπος σερβιρίσματος»

Του αποφέρει φιλοδώρημα το οποίο φθάνει ακόμη και τα 200 ευρώ

Ρόδος: Στον εισαγγελέα ο νεαρός που παρέδωσε παραγγελία κολυμπώντας – «Δεν με ενοχλεί αυτός ο τρόπος σερβιρίσματος»

Ο νεαρός σερβιτόρος, ο οποίος φαίνεται σε βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα, να μεταφέρει φαγητό σε πλατφόρμα που έχει στηθεί σε παραλία λίγο έξω από την πόλη της Ρόδου, δήλωσε πως «δεν με ενοχλεί αυτός ο τρόπος σερβιρίσματος».

Παράλληλα, στον Εισαγγελέα θα καταθέσουν ο πρόεδρος του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου, Σταμούλης Αθανάσιος, μαζί με τον πρόεδρο του ΕΚΡ (Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου), Εγγλέζο Παναγιώτη, το υλικό που έχουν στη διάθεσή τους.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την παρέμβαση του υπουργού Εργασίας Άδωνι Γεωργιάδη και του υπουργού Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για το αν οι θαλάσσιες κατασκευές έγιναν νόμιμα.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ΕΡΤ Ν. Αιγαίου, κατά τη διάρκεια ελέγχου που έκανε το τοπικό κλιμάκιο του ΣΕΠΕ στην επιχείρηση όπου εργάζεται ο σερβιτόρος, δεν βρέθηκε κάτι παράνομο.

Από την πλευρά του ο σερβιτόρος που εικονίζεται στο βίντεο απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις του κλιμακίου, είπε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτού του είδους το σερβίρισμα που του αποφέρει φιλοδώρημα το οποίο φθάνει ακόμη και τα 200 ευρώ.

«Οι εργαζόμενοι δεν είναι δούλοι, είναι άνθρωποι με σεβαστά δικαιώματα»

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι «το περιστατικό είναι αηδιαστικό. Μόλις το είδα, έστειλα κλιμάκιο επιθεωρητών», επισημαίνοντας πως η δουλεία έχει τελειώσει.

«Να καταλάβουμε όλοι πως η εποχή της δουλείας έχει τελειώσει για την ανθρωπότητα. Οι εργαζόμενοι δεν είναι δούλοι, είναι άνθρωποι με σεβαστά δικαιώματα. Και εδώ είμαστε για να διασφαλίζουμε τα δικαιώματά τους. Και όποιος επιχειρηματίας το ξεχνάει, θα υποστεί τις συνέπειες του νόμου» είπε χαρακτηριστικά.

To βίντεο που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις

Όπως φαίνεται, ο σερβιτόρος κρατώντας τον δίσκο με τα φαγητά μπαίνει στη θάλασσα, με το νερό να φτάνει λίγο πιο κάτω από τον λαιμό για να παραδώσει την παραγγελία στους πελάτες, οι οποίοι βρίσκονται πάνω σε ξύλινη πλατφόρμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.