ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ρόδος: Χειροπέδες 8 χρόνια μετά σε δύο άνδρες για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία

Οι δυο φυγόποινοι είχαν τελέσει τα αδικήματα το μακρινό 2014

Ρόδος: Χειροπέδες 8 χρόνια μετά σε δύο άνδρες για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία

Στα «χέρια» ανδρών της Αστυνομίας Ρόδου, «έπεσαν» μετά από οκτώ χρόνια που κυκλοφορούσαν ελεύθεροι, παρ’ όλο που σε βάρος τους εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, δύο Έλληνες ηλικίας 32 και 45 χρόνων.

Οι δυο φυγόποινοι, που είχαν τελέσει τα συγκεκριμένα αδικήματα το μακρινό 2014, εντοπίστηκαν την Δευτέρα από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ασφαλείας.

Και οι δυο είχαν καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, την οποία θα εκτίσουν τώρα, καθώς ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου διέταξε τον εγκλεισμό τους στις φυλακές.

Οκτώ χρόνια μετά έπιασαν και εμπρηστή!

Άλλος ένας φυγόποινος κυκλοφορούσε ελεύθερος επί οκτώ ολόκληρα χρόνια στη Ρόδο! Πρόκειται για έναν 28χρονο Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη από την Ασφάλεια καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για συνέργεια σε εμπρησμό και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, πράξεις που τελέστηκαν στη Ρόδο το 2014.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και αυτός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ο οποίος τον έστειλε στην φυλακή για να εκτίσει την ποινή φυλάκισης επτά ετών που του είχε επιβληθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.