ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ρομά έκλεισαν τον δρόμο και λήστεψαν γυναίκα οδηγό στον Ριγανόκαμπο Πάτρας

Την περικύκλωσαν, κάποιος άνοιξε την πόρτα και της άρπαξε την τσάντα, με χρήματα, έγγραφα και άλλα πολύτιμα που είχε μέσα

Ρομά έκλεισαν τον δρόμο και λήστεψαν γυναίκα οδηγό στον Ριγανόκαμπο Πάτρας

Το βράδυ της Τρίτης, την ώρα που οι Ρομά είχαν ανάψει φωτιές, κοντά στον Καταυλισμό Ριγανοκάμπου της Εγλυκάδας Πατρών, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τον πυροβολισμό σε βάρος 16χρονου στη Θεσσαλονίκη, μια γυναίκα έζησε τον τρόμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, όταν γυναίκα οδηγός περνούσε από το σημείο και τέσσερις άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ είχαν «οπισθοχωρήσει» -με εντολή ανωτέρων τους να μην προκληθούν επεισόδια η γυναίκα έζησε εφιάλτη.

Η γυναίκα από Περιβόλα προς Ρωμανού και ξαφνικά συναντήθηκε με επτά Ρομά, οι οποίοι της έκλεισαν τον δρόμο, πάτησε φρένο, ακινητοποίησε το όχημά της και τότε δέχθηκε την επίθεση.

Την περικύκλωσαν, κάποιος άνοιξε την πόρτα και της άρπαξε την τσάντα, με χρήματα, έγγραφα και άλλα πολύτιμα που είχε μέσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ίδια κάλεσε την Αστυνομία αλλά οι ένστολοι δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι άλλο και απλά κατέγραψαν το περιστατικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.