ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Ρωσία: Μετανάστες παίρνουν την υπηκοότητα και λαμβάνουν άμεσα κλήση να παρουσιαστούν στο Στρατό! (βίντεο)

Η νομιμοποίηση έχει και υποχρεώσεις εκτός από δικαιώματα

Ρωσία: Μετανάστες παίρνουν την υπηκοότητα και λαμβάνουν άμεσα κλήση να παρουσιαστούν στο Στρατό! (βίντεο)

Αμέσως μετά την πολιτογράφησή τους ως Ρώσοι πολίτες, 11 άνδρες που ήσαν μετανάστες στη Ρωσία έλαβαν αμέσως επίσημες κλητεύσεις για να υπηρετήσουν τη στρατιωτική τους θητεία.

Στην τελετή παράδοσης των πιστοποιητικών ιθαγένειας στην Αγία Πετρούπολη, παρέστησαν οι υπάλληλοι της στρατολογίας οι οποίοι παρέδωσαν αμέσως στους άνδρες ειδοποιήσεις για να εγγραφούν αμέσως στο τοπικό γραφείο επιστράτευσης, σύμφωνα με την αστυνομία της Αγίας Πετρούπολης, η οποία ανήρτησε βίντεο από την εκδήλωση.

Στο βιντεοκλίπ φαίνονται και ακούγονται αρχικά αρκετοί άνδρες να ορκίζονται πίστη στο ρωσικό Σύνταγμα – και στη συνέχεια να κρατούν στα χέρια τους την ειδοποίηση για την επιστράτευση. Στο τέλος, όλοι τραγουδούν τον ρωσικό εθνικό ύμνο.

Οι μετανάστες, οι οποίοι φέρονται να προέρχονται από γειτονικές χώρες, ορκίστηκαν να «υπερασπιστούν την ελευθερία και την ανεξαρτησία της Ρωσίας» προκειμένου να αποκτήσουν την υπηκοότητα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.