ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ρωσία σε Γαλλία: «Με τα όπλα που δίνεται το Κίεβο χτυπούν πολιτικές υποδομές»

«Με τις κυρώσεις σας μπαίνουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές παγκοσμίως»

Ρωσία σε Γαλλία: «Με τα όπλα που δίνεται το Κίεβο χτυπούν πολιτικές υποδομές»

O Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Αλεξάντρ Γκρούσκο εξέφρασε στον πρεσβευτή της Γαλλίας στη Μόσχα την έντονη αντίδραση του Κρεμλίνου στη στρατιωτική βοήθεια της Δύσης προς την Ουκρανία, την οποία χαρακτήρισε «απαράδεκτη».

«Υπογραμμίστηκε ο απαράδεκτος χαρακτήρας της συνεχιζόμενης τροφοδοσίας της Ουκρανίας με δυτικά οπλικά συστήματα, συμπεριλαμβανομένων και γαλλικών», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.

Κατηγόρησε τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις ότι χρησιμοποίησαν τα οπλικά συστήματα που προμηθεύτηκαν από τη Δύση «για να βομβαρδίσουν πολιτικές εγκαταστάσεις και υποδομές, συμπεριλαμβανομένου του πυρηνικού σταθμού στη Ζαπορίζια», του μεγαλύτερου πυρηνικού σταθμού στην Ευρώπη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Γκρούσκο επέμεινε επίσης στην «ανάγκη να αρθούν οι παράνομες κυρώσεις κατά των ρώσων παραγωγών σιτηρών και λιπασμάτων, καθώς και να αρθούν όλα τα εμπόδια στον εφοδιασμό των αγορών σε αναπτυσσόμενες χώρες προκειμένου να αποφευχθούν σοβαρές ανθρωπιστικές επιπτώσεις».

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.