ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ρωσία: Το Κίεβο βομβαρδίζει ρωσικές περιοχές κοντά στα σύνορα

Ένας άνδρας τραυματίστηκε ελαφρά από θραύσματα & δύο σπίτια πυρπολήθηκαν από τους βομβαρδισμούς

Ρωσία: Το Κίεβο βομβαρδίζει ρωσικές περιοχές κοντά στα σύνορα

Η Ρωσία ανακοίνωσε ότι ουκρανικές δυνάμεις βομβάρδισαν ένα ρωσικό χωριό στα σύνορα των δύο χωρών.

Ειδικότερα, ο κυβερνήτης της περιφέρειας Μπριάνσκ στη δυτική Ρωσία δήλωσε ότι ένας άνδρας τραυματίστηκε ελαφρά από θραύσματα και δύο σπίτια πυρπολήθηκαν από βομβαρδισμούς δυνάμεων της Ουκρανίας σε ένα ρωσικό χωριό.

Ο κυβερνήτης Αλεξάντρ Μπογκομάζ ανέφερε ότι ο άνδρας νοσηλεύεται σε ένα τοπικό νοσοκομείο.

Ουκρανοί αξιωματούχοι δεν ήταν άμεσα διαθέσιμοι να σχολιάσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ρωσία κατηγορεί την Ουκρανία για σποραδικές επιθέσεις στις παραμεθόριες περιοχές της, συμπεριλαμβανομένης της Μπριάνσκ, μετά από την έναρξη της ρωσικής επέμβασης στις 24 Φεβρουαρίου, την οποία η Μόσχα αποκαλεί «ειδική στρατιωτική επιχείρηση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.