
Ο θρυλικός Ρώσος στρατηγός Σεργκέι Σουροβίκιν θα διοικήσει τον ρωσικό στρατό στην επερχόμενη μάχη για την κατάληψη της Οδησσού και του Κιέβου, σύμφωνα με τα κορυφαία δημοσιεύματα στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης από χθες το βράδυ.
Το γεγονός ότι ο σκληροπυρηνικός και έμπειρος στρατιωτικός επιστρέφει στη δράση μετά από μια μεγάλη παύση ήταν εδώ και καιρό φημολογούμενο.
Τώρα φαίνεται ότι τα πράγματα σοβαρεύουν. Ακόμη και μια νίκη στην επικείμενη μάχη για τις δύο τελευταίες ουκρανικές πόλεις-φρούρια, το Κραματόρσκ και το Σλαβιάνσκ, φαίνεται περισσότερο από πιθανή υπό την ηγεσία του.
Το γεγονός ότι η κατάληψη του Κιέβου επιστρέφει στη λίστα του Πούτιν δεν αποτελεί έκπληξη.
Καθαρά τακτικά και στρατηγικά, θα μπορούσε να προχωρήσει πιο γρήγορα από ό,τι νομίζουν ορισμένοι. Ο Σουροβίκιν είναι υπέρ των κεραυνοβόλων επιχειρήσεων.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.