ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ρωσικά ΜΜΕ: «Οι δυνάμεις μας χρησιμοποιήσαν T-14 Armata κατά των Ουκρανών»

Αναφορές για εμπλοκή στην πρώτη γραμμή

Ρωσικά ΜΜΕ: «Οι δυνάμεις μας χρησιμοποιήσαν T-14 Armata κατά των Ουκρανών»

Πηγή πληροφόρησης του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας ανέφερε στο ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, ότι μονάδες της Ομάδας Μάχης «Νότος» ανέπτυξαν τα νέα άρματα μάχης τύπου T-14 Armata και μάλιστα έλαβαν μέρος σε επιχειρήσεις κατά ουκρανικών στόχων και θέσεων.

Οι Ρώσοι υποστήριξαν ότι πολλά τεθωρακισμένα άρματα μάχης τύπου T-14 της συμμετείχαν σε μάχες προκειμένου να δουν από «πρώτο χέρι» τις αποδόσεις και την αποτελεσματικότητα των τανκς και στη συνέχεια αποσύρθηκαν από την πρώτη γραμμή.

Άλλη πηγή πληροφόρησης του πρακτορείου TASS δήλωσε ότι τα T-14 Armata έχουν ήδη τεθεί σε επιχειρησιακή λειτουργία και σε υπηρεσία με μονάδες της Νότιας Στρατιωτικής Περιφέρειας, χωρίς ωστόσο να έχουν σταματήσει οι απαραίτητες δοκιμές των αρμάτων μάχης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πριν από μερικούς μήνες υπήρξαν κάποιες αναφορές από το RIA Novosti ότι «τα άρματα μάχης νέας γενιάς έχουν αναπτυχθεί στην Ουκρανία, «αλλά δεν έχουν ακόμη συμμετάσχει σε επιχειρήσεις άμεσης επίθεσης» και ότι διαθέτουν μη επανδρωμένο πυργίσκο, ενισχυμένη προστασία και θωράκιση πληρώματος και ότι μπορούν να αναπτύξουν μέγιστη ταχύτητα 80 χιλιομέτρων την ώρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.