ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ρωσικά Shahed-136 έπληξαν στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην Λβιβ

Οι Ουκρανοί δήλωσαν ότι κατέρριψαν ακόμα τρία

Ρωσικά Shahed-136 έπληξαν στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην Λβιβ

Τρία ρωσικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη Shahed-136 έπληξαν μη οικιστικά κτίρια στην περιοχή Γιαβορίβ της περιφέρειας Λβιβ τη νύχτα της 18ης Μαρτίου και άλλα τρία καταρρίφθηκαν από δυνάμεις αεράμυνας, δήλωσε ο Μακσίμ Κοζίτσκι, επικεφαλής της Στρατιωτικής Διοίκησης της Περιφέρειας Λβιβ.

«Γύρω στη 01:00, η περιοχή μας δέχτηκε επίθεση από drones καμικάζι Shahed-136. Οι προκαταρκτικές αναφορές αναφέρουν ότι ήταν έξι από αυτά.

Τρία καταρρίφθηκαν από τις Δυνάμεις Αεράμυνας μας. Ήταν πολύ δύσκολο έργο, γιατί τα drones πετούν χαμηλά», ανέφερε ο Κοζίτσκι, ευχαριστώντας την Διοίκηση Αεροπορίας του Δυτικού Τομέα επειδή «έσωσαν πολλές ζωές και πολλές ανθρώπινες περιουσίες».

Κατά τον επικεφαλής της Στρατιωτικής Διοίκησης της Περιφέρειας Λβιβ τα άλλα τρία Shahed-136 έπληξαν κτίρια στα οποία δεν υπήρχαν κατοικίες, στην περιοχή Γιαβορίβ.

Σημείωσε δε ότι οι εγκαταστάσεις υπέστησαν ζημιές, αλλά δεν υπήρξαν θύματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.