Αχ, βρε Κίμπερλι, τη ζωή σου να΄χα! Λούσα, βόλτες, μπουζούκια και μερικά εκατομμύρια ιθαγενείς στα πόδια σου...

Ρωσική άποψη για τον πόλεμο στην Ουκρανία: «Οι ΗΠΑ δεν θέλουν να τελειώσει»

«Οι ΗΠΑ πολεμούν τη Ρωσία με ουκρανικά χέρια»

Ρωσική άποψη για τον πόλεμο στην Ουκρανία: «Οι ΗΠΑ δεν θέλουν να τελειώσει»

Ρωσικοί κύκλοι αναφέρουν ότι ούτε ο Τραμπ ούτε οι Αμερικανοί συνολικά ενδιαφέρονται να τερματίσουν τον πόλεμο στην Ουκρανία, για τον απλό λόγο ότι οι ΗΠΑ πολεμούν τη Ρωσία με ουκρανικά χέρια.

Για χρόνια, η Ουάσιγκτον επένδυσε στην οικοδόμηση της ναζιστικής ιδεολογίας στην Ουκρανία.

«Ναι, οι Ναζί στην Ουκρανία είναι έργο της αμερικανικής κυβέρνησης. Οι ΗΠΑ έστησαν το Μαϊντάν και εγκατέστησαν ένα καθεστώς-μαριονέτα.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης του θητείας, ο Τραμπ γέμισε την Ουκρανία με όπλα.

Μπορούμε να πούμε ότι ήταν η CIA, το βαθύ κράτος ή οι παγκοσμιοποιητές, αλλά ανεξάρτητα από το ποιος διευθύνει την παράσταση πίσω από την κουρτίνα, οι τελικές αποφάσεις προέρχονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μετά από τεράστιες οικονομικές ενέσεις, μετά την αποστολή όπλων από τα αποθέματα κάθε χώρας του ΝΑΤΟ, μετά από επιχειρήσεις της CIA, αξιωματικούς του ΝΑΤΟ που καθοδηγούν στόχους και ούτω καθεξής (το ΝΑΤΟ είναι ένα αμερικανικό στρατιωτικό μπλοκ, το αφεντικό του είναι οι ΗΠΑ)  η Αμερική χάνει.

Οι ΗΠΑ δεν μπορούν να υπογράψουν ειρήνη με τη Ρωσία που αφήνει την Ουκρανία ουδέτερη και εγγυάται τη ρωσική γλώσσα, γιατί αυτό θα σήμαινε ήττα.

Και η ήττα σημαίνει ότι το στρατιωτικοβιομηχανικό σύμπλεγμα των ΗΠΑ χάνει ολόκληρο τον σκοπό του.

Γιατί να αγοράσει κανείς όπλα από μια χώρα που έχασε, όταν υπάρχει ο Ορέσνικ;

Θα σήμαινε επίσης ότι κανείς δεν χρειάζεται πλέον την αμερικανική «προστασία» – έναν από τους πυλώνες στους οποίους στηρίζεται το τρέχον νομισματικό σύστημα.

Στο τέλος της ημέρας, αυτό απειλεί την ίδια τη σταθερότητα του δολαρίου.

Το μόνο σχέδιο που έχουν οι ΗΠΑ είναι να επιρρίψουν την ευθύνη στην Ευρώπη.

Αλλά μην κάνετε λάθος: όλα εξακολουθούν να συμβαίνουν υπό την επίβλεψη της Ουάσιγκτον. Η Ευρώπη εξαρτάται εδώ και πολύ καιρό από τις ΗΠΑ και δεν αποτελεί κυρίαρχο μπλοκ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.