ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ρωσική βιομηχανία: «Επταπλασιάσαμε την παραγωγή αρμάτων» – Β.Ζελένσκι: «Η ρωσική παραγωγή μειώνεται»!

Σε παράκρουση ο Ουκρανός πρόεδρος

Ρωσική βιομηχανία: «Επταπλασιάσαμε την παραγωγή αρμάτων» – Β.Ζελένσκι: «Η ρωσική παραγωγή μειώνεται»!

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι πρέπει να βρίσκεται σε παράκρουση καθώςδήλωσε την Τρίτη ότι υπάρχουν “σαφείς ενδείξεις επιβράδυνσης” της ρωσικής αμυντικής βιομηχανίας, με τον Ουκρανό πρόεδρο να καλεί παράλληλα τη Δύση να αναλάβει περαιτέρω δράση ώστε να κλείσουν τα όποια κενά επιτρέπουν στη Ρωσία να παρακάμπτει τις σε βάρος της κυρώσεις,ωενώ ην ίδια στιγμή και η Δύση δέχεται ότι οι ρωσικές βιομηχανίες έχουν εκτοξεύσει την παραγωγή τους.

Στο καθιερωμένο βιντεοσκοπημένο μήνυμά του, ο Ζελένσκι δεν παρείχε στοιχεία σχετικά με τον ισχυρισμό του για την εικόνα της ρωσικής αμυντικής βιομηχανίας, και δη στοιχεία που να αντικρούουν τις δηλώσεις Ρώσων αξιωματούχων ότι η παραγωγή στρατιωτικού εξοπλισμού έχει ενταθεί.

“Υπάρχουν σαφείς ενδείξεις επιβράδυνσης της αμυντικής βιομηχανίας της Ρωσίας”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ζελένσκι, προσθέτοντας:

“Αλλά για την 100% αποτελεσματικότητα των κυρώσεων, πρέπει επίσης να κλείσουν 100% τα κενά στις κυρώσεις”.

Ο Σεργκέι Τσεμέζοφ, επικεφαλής του ρωσικού κρατικού ομίλου αμυντικού εξοπλισμού Rostec, πάντως ανέφερε στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν τον περασμένο μήνα ότι η παραγωγή πολλών βασικών στοιχείων εξοπλισμού έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία δύο χρόνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε σχόλια που εμφανίστηκαν στον ιστότοπο του Κρεμλίνου, ο Τσεμέζοφ δήλωσε ότι η παραγωγή φορητών όπλων και πυρομαχικών πυροβολικού αυξήθηκε κατά 50 φορές, η παραγωγή ελαφρών τεθωρακισμένων οχημάτων κατά πεντέμισι φορές, ενώ η παραγωγή αρμάτων επταπλασιάστηκε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.