ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ρωσικό ΥΠΑΜ: «Καταρρίψαμε 8 ουκρανικά drones που επιχείρησαν χτύπημα στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια»

«Όλα τα ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη καταρρίφθηκαν έξω από το έδαφος του πυρηνικού σταθμού»

Ρωσικό ΥΠΑΜ: «Καταρρίψαμε 8 ουκρανικά drones που επιχείρησαν χτύπημα στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια»

Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας υποστήριξε σήμερα Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου ότι το Κίεβο παίζει με την παγκόσμια υγεία, καθώς οι ουκρανικές δυνάμεις συνεχίζουν τις επιθέσεις γύρω από τον σταθμό πυρηνικής ενέργειας της Ζαπορίζια και ότι εξαπέλυσαν οκτώ «καμικάζι» μη επανδρωμένα αεροσκάφη στο εργοστάσιο.

Οι ρωσικές δυνάμεις τα κατέρριψαν όλα και τα επίπεδα ραδιενέργειας στην περιοχή παραμένουν σε φυσιολογικά επίπεδα, πρόσθεσε το υπουργείο.

«Αποτράπηκαν οι απόπειρες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας να πλήξουν το έδαφος του πυρηνικού σταθμού παραγωγής ενέργειας με οκτώ μη επανδρωμένα αεροσκάφη καμικάζι. Όλα τα ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη καταρρίφθηκαν έξω από το έδαφος του πυρηνικού σταθμού», ανέφερε η στρατιωτική υπηρεσία σε έκθεσή της και πρόσθεσε:

«Η κατάσταση της ακτινοβολίας στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια είναι φυσιολογική».

Οι Ρώσοι ανέφεραν επίσης πως το ουκρανικό πυροβολικό εκτόξευσε 59 βλήματα μέσα σε μια ημέρα εναντίον κατοικημένων περιοχών του Ενερχοντάρ και εδαφών που γειτνιάζουν με τον πυρηνικό σταθμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το πυροβολικό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας έβαλε για άλλη μια φορά με βλήματα τις κατοικημένες περιοχές της πόλης Ενερχοντάρ και τα εδάφη που γειτνιάζουν με τον πυρηνικό σταθμό. Το ουκρανικό πυροβολικό εκτόξευσε 59 βλήματα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τέσσερα από αυτά εξερράγησαν σε περιοχή της Ενερχοντάρ και μία έπληξε το κανάλι νερού κοντά στον πυρηνικό σταθμό», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.