ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ρωσικό υπουργείο άμυνας: Νέα έκθεση κόλαφος για τα εγκλήματα του καθεστώτος του Κιέβου κατά αμάχων

«Νιώθουν πλήρης ατιμωρησία - Δείχνουν ιδιαίτερη σκληρότητα»

Ρωσικό υπουργείο άμυνας: Νέα έκθεση κόλαφος για τα εγκλήματα του καθεστώτος του Κιέβου κατά αμάχων

Το Ειδικό Αρχηγείο Συντονισμού του Υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας για Ανθρωπιστική Αντίδραση συνεχίζει να καταγράφει πολυάριθμα γεγονότα για τις εγκληματικές ενέργειες του καθεστώτος του Κιέβου και των νεοναζιστικών οργανώσεων που το στηρίζουν κατά του άμαχου πληθυσμού. 

«Στο Σλαβιάνσκ της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ, Ουκρανοί νεοναζί ετοιμάζουν άλλη μια νέα πρόκληση με θάνατο αμάχων για να κατηγορήσουν τις ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις ότι προκάλεσαν αδιάκριτα πλήγματα σε πολιτικά αντικείμενα. Για το σκοπό αυτό, οι εθνικιστές κρατούν βίαια το προσωπικό του ορφανοτροφείου Topolek στο κτίριο του ιδρύματος (Bulvarnaya οδ.)», ανακοινώθηκε στο Telegram.

«Ταυτόχρονα, το κτίριο ναρκοθετείται και οι μαχητές των εθνικιστικών μονάδων σχεδιάζουν να το ανατινάξουν» αναφέρει η ανακοίνωση.

«Στην Avdiivka της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ, μαχητές ουκρανικών εθνικιστικών σχηματισμών τοποθέτησαν  βαρέα όπλα και τεθωρακισμένα οχήματα στην αυλή μιας  πολυκατοικίας (Κεντρική Λεωφόρος). 

Ταυτόχρονα, οι κάτοικοι με το πρόσχημα της ασφάλειας απαγορεύεται να εγκαταλείψουν τα διαμερίσματά τους», πληροφορεί το Ειδικό Αρχηγείο Συντονισμού του Υπουργείου Άμυνας.

«Στο Zaporozhye, στο κτίριο του γυμνασίου Νο. 71 (Λεωφ. Μαγιακόφσκι), συγκεντρώνονται μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, εξοπλισμένες θέσεις βολής και αποθήκες πυρομαχικών. 

Στο Zmiev, στην περιοχή Kharkiv, στο σχολείο Νο. 2 (οδός Kharkovskaya), θέσεις βολής και αποθήκη πυρομαχικών βρισκόταν στο υπόγειο του κτιρίου.

Στο Seversk της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ, στην οδό Zarechnaya – Tikhaya, το κτίριο καταλήφθηκε από Ουκρανούς εθνικιστές που ασχολούνται με ληστείες

Νιώθοντας πλήρης ατιμωρησία, δείχνουν ιδιαίτερη σκληρότητα και κυνισμό απέναντι στους κατοίκους της πόλης, συμπεριλαμβανομένων των ηλικιωμένων, των γυναικών και των παιδιών», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.