ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ρώσος δημοσιογράφος και φίλος του Β.Πούτιν ασκεί δριμεία κριτική για την βύθιση του «Moskva»

Οργή στο Κρεμλίνο για μία μεγάλη απώλεια που μπορούσε να αποφευχθεί

Ρώσος δημοσιογράφος και φίλος του Β.Πούτιν ασκεί δριμεία κριτική για την βύθιση του «Moskva»

Δριμεία κριτική στο ρωσικό Ναυτικό άσκησε ο Ρώσος δημοσιογράρος Βλαντιμίρ Σολοβιόφ, σε εκπομπή που μεταδόθηκε το Σαββατοκύριακο από την ρωσική κρατική τηλεόραση σχετικά με την βύθιση του καταδρομικού «Μόσκβα».

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», ο Σολοβιόφ εκτόξευσε πυρά κατά του ρωσικού Ναυτικού που δεν κατάφερε να εμποδίσει την βύθισή του.

«Πώς στο διάβολο επιτρέψατε τη βύθισή του;…Πώς επιτρέψατε να βυθιστεί;», άρχιζε να λέει σε έντονο ύφος ο δημοσιογράφος την ώρα που φωτογραφίες κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου δείχνοντας το φλεγόμενο καταδρομικό «Moskva» και δύο σκάφη διάσωσης να το πλησιάζουν: ένα προς την αριστερή πλευρά και ένα προς τη δεξιά.

«Είμαι εξοργισμένος με αυτό που συνέβη στη ναυαρχίδα του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας, το Moskva», δήλωσε ο παρουσιαστής της κρατικής τηλεόρασης, στον οποίο επιβλήθηκαν πρόσφατα κυρώσεις εξαιτίας των διασυνδέσεών του με τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν.

«Είμαι απλά οργισμένος. Και ναι, λέμε ότι ήταν αρκετά παλιό, και ότι πέρασε από πολλές επισκευές και ναι, αυτού του είδους τα πλοία έχουν τρωτά σημεία. Το καταλαβαίνω. Αλλά πείτε μου το εξής: Πώς καταφέρατε να το χάσετε; Εξηγήστε μου, γιατί στο διάολο ήσασταν στη συγκεκριμένη περιοχή της Μαύρης Θάλασσας, εκείνη την ώρα;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν με ενδιαφέρει τι ακριβώς συνέβη, αν πράγματι ήταν οι δύο πύραυλοι Neptune, όπως είπαν οι Ουκρανοί. Σε τελική ανάλυση, από πότε ένα πολεμικό πλοίο φοβάται μια πυραυλική επίθεση, αφού διαθέτει αμυντικό σύστημα; Δηλαδή, δεν ενεργοποιήθηκε; Εντάξει, ακόμα και αν χτυπήθηκε από δύο πυραύλους και αναφλέχθηκαν τα πυρομαχικά… Τι συνέβη στο σύστημα πυρόσβεσης; Πώς το επιτρέψατε να βυθιστεί;».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.