ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σ.Σοϊγκού: «Να διπλασιαστεί η παραγωγή πυραύλων ακριβείας» – Για τα δυτικά αντιαεροπορικά και κέντρα διοίκησης στην Ουκρανία

Σε αυτά θα βασιστεί η συνέχιση των επιχειρήσεων κατά των Ουκρανών

Σ.Σοϊγκού: «Να διπλασιαστεί η παραγωγή πυραύλων ακριβείας» – Για τα δυτικά αντιαεροπορικά και κέντρα διοίκησης στην Ουκρανία

Ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού δήλωσε σήμερα πως η παραγωγή όπλων και η προμήθεια όπλων στη γραμμή του μετώπου στην Ουκρανία θα είναι κρίσιμης σημασίας για την επιτυχία αυτού που η Μόσχα αποκαλεί “ειδική στρατιωτική επιχείρησή” της, και πως ζήτησε να διπλασιαστεί η ήδη αυξημένη παραγωγή πυραύλων.

«Οι ενέργειες των ρωσικών μονάδων που διενεργούν την ειδική επιχείρηση εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από την έγκαιρη ανανέωση των αποθεμάτων όπλων, στρατιωτικού εξοπλισμού και μέσων καταστροφής», είπε ο Σοϊγκού σύμφωνα με δηλώσεις που δημοσιοποίησε το υπουργείο του και μεταδόθηκαν από την κρατική τηλεόραση.

Είπε πως οι αμυντικές εταιρίες έλαβαν εντολή να αυξήσουν ακόμα πιο γρήγορα τον «ρυθμό και τον όγκο της παραγωγής» καθώς πλέον στο στόχαστρο μπαίνουν τα δυτικά αντιαεροπορικά που φτάνουν στην Ουκρανία αλλά και τα κέντρα διοίκησης που κατασκευάζονται με όλο και μεγαλύτερη θωράκιση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ειδικότερα, είπε πως η παραγωγή πυραύλων υψηλής ακριβείας πρέπει να διπλασιαστεί «το ταχύτερο δυνατό», και πως η Tactical Missile Corp, μια εταιρεία που κατασκευάζει συστήματα κατευθυνόμενων πυραύλων και υπόκειται σε κυρώσεις από τις ΗΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση, θα ενημέρωνε στη σύσκεψη με ποιον τρόπο προσπαθεί να ανταποκριθεί στον στόχο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.