ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σε επιφυλακή οι Ένοπλες Δυνάμεις των ΗΠΑ για νέο κινέζικο μετεωρολογικό μπαλόνι που εντοπίστηκε στη Χαβάη (φώτο)

Το αντικείμενο, το οποίο δεν φαίνεται να έχει δυνατότητα ελιγμών, κινείται αργά προς το Μεξικό

Σε επιφυλακή οι Ένοπλες Δυνάμεις των ΗΠΑ για νέο κινέζικο μετεωρολογικό μπαλόνι που εντοπίστηκε στη Χαβάη (φώτο)

Σύμφωνα με τρεις Αμερικανούς αξιωματούχους, οι Ένοπλες Δυνάμεις των ΗΠΑ παρακολουθούν ένα κινέζικο μετεωρολογικό μπαλόνι που πέταξε πάνω από αμερικανικό έδαφος, χωρίς να είναι σαφές τι είναι ή σε ποιον ανήκει.

Το κινέζικο μετεωρολογικό μπαλόνι πέταξε πάνω από τμήματα της Χαβάης, αλλά δεν πέρασε πάνω από ευαίσθητες περιοχές, δήλωσαν οι αξιωματούχοι, σύμφωνα με το NBC.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις των ΗΠΑ το παρακολουθούν από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας και έχουν διαπιστώσει ότι δεν αποτελεί απειλή για την εναέρια κυκλοφορία ή την εθνική ασφάλεια και δεν επικοινωνεί σήματα, δήλωσε ένας αξιωματούχος.

Δεν είναι σαφές αν πρόκειται για μετεωρολογικό μπαλόνι ή κάτι άλλο, είπε ο αξιωματούχος, προσθέτοντας ότι οι ΗΠΑ θα μπορούσαν ακόμη να το καταρρίψουν αν πλησιάσει τη στεριά.

Το αντικείμενο, το οποίο δεν φαίνεται να έχει δυνατότητα ελιγμών, κινείται αργά προς το Μεξικό, είπαν οι αξιωματούχοι.

Οι Αμερικανοί αξιωματούχοι δεν πιστεύουν ότι το μπαλόνι ανήκει στους Κινέζους, αλλά εξακολουθούν να εργάζονται για να εντοπίσουν τον ιδιοκτήτη του.

Ένα κινεζικό κατασκοπευτικό μπαλόνι πέταξε πάνω από τμήματα των ΗΠΑ στις αρχές Φεβρουαρίου, πριν καταρριφθεί στα ανοικτά των ακτών της Καρολάινα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η συσκευή ήταν σε θέση να συλλέξει πληροφορίες από διάφορες ευαίσθητες αμερικανικές στρατιωτικές τοποθεσίες, παρά τις προσπάθειες της κυβέρνησης Μπάιντεν να την εμποδίσει να το κάνει αυτό, δήλωσαν αξιωματούχοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.