ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Τελικά αναχώρησε το C-130 με την δεύτερη ομάδα της ΕΜΑΚ με προορισμό το Ιντσιρλίκ

Το προσωπικό του κλιμακίου της δεύτερης αποστολής αναχώρησε με αεροσκάφος στις 18:48

Τελικά αναχώρησε το C-130 με την δεύτερη ομάδα της ΕΜΑΚ με προορισμό το Ιντσιρλίκ

Το ταξίδι της για την Τουρκία και το Ιντσιρλίκ ξεκίνησε και πάλι η δεύτερη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας που στέλνει η Ελλάδα. 

Το προσωπικό του κλιμακίου της δεύτερης αποστολής, αναχώρησε με αεροσκάφος από το αεροδρόμιο της Ελευσίνας στις 18:48.

Νωρίτερα το πρωί, το C-130 που απογειώθηκε από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Άδανα, επέστρεψε στην Ελευσίνα για τεχνικό έλεγχο λόγω βλάβης.

Την ομάδα θα συνοδεύσουν επιπλέον ένας Αξιωματικός – Μηχανικός του Πυροσβεστικού Σώματος με εξειδίκευση στην υποστύλωση σε ερείπια κτηρίων που έχουν καταρρεύσει, καθώς και τρεις γιατροί και διασώστες από το ΕΚΑΒ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.