ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σέρρες: Εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του 35χρονος που αγνοούταν (φώτο)

Επιχείρησαν 5 πυροσβέστες με 2 οχήματα και διασωστικός σκύλος της 2ης ΕΜΑΚ

Σέρρες: Εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του 35χρονος που αγνοούταν (φώτο)

Χωρίς τις αισθήσεις του, εντοπίστηκε από την Πυροσβεστική στο Νέο Πετρίτσι Σερρών, ο 35χρονος άνδρας που αγνοούταν από το πρωί.

Επιχείρησαν 5 πυροσβέστες με 2 οχήματα και διασωστικός σκύλος της 2ης ΕΜΑΚ.

Νωρίτερα σήμερα εκδόθηκε silver alert για την εξαφάνιση ενός 35χρονου στις Σέρρες.

Όπως αναφέρεται, ο Μάριος Γαλλίδης, 35 ετών, το απόγευμα της 21/10/22 αποχώρησε από το σπίτι του, στο Νέο Πετρίτσι Σερρών και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Έχει γαλανά μάτια, ύψος 1,70μ και είναι κανονικού βάρους.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε μπουφάν παραλλαγής, μαύρη μακρυμάνικη μπλούζα, μπλε σκούρο αθλητική φόρμα και μαύρα άρβυλα.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους του και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.