Σφακιά: Γυναίκα έπεσε σε πηγάδι στην Ανώπολη – Σώθηκε χάρη στον σκύλο της

Οι πυροσβέστες έσπευσαν με μια σκάλα και ανέσυραν τη γυναίκα

Σφακιά: Γυναίκα έπεσε σε πηγάδι στην Ανώπολη – Σώθηκε χάρη στον σκύλο της

Σωτήρια αποδείχθηκε η παρουσία του σκύλου μιας γυναίκας περίπου 60 ετών η οποία γλίστρησε και έπεσε σε πηγάδι βάθους 10 μέτρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ατύχημα συνέβη το πρωί της Πέμπτης όταν η γυναίκα ενώ προσπαθούσε να βγάλει νερό από το πηγάδι έπεσε μέσα και ευτυχώς που το πηγάδι είχε νερό.

Κάποια στιγμή μια συγχωριανή της την αναζήτησε και πηγαίνοντας στο σπίτι της δεν την βρήκε.

Όμως άκουσε τα έντονα γαυγίσματα ενός σκύλου και πηγαίνοντας προς το σημείο όπου ήταν το τετράποδο, το είδε να στέκεται στο πηγάδι και να γαυγίζει αναστατωμένο.

Πλησιάζοντας, άκουσε και την άτυχη γυναίκα να καλεί σε βοήθεια και αμέσως ενημέρωσε τους άντρες του Πυροσβεστικού κλιμακίου Ανώπολης, που ήταν κοντά στο σημείο.

Οι πυροσβέστες έσπευσαν με μια σκάλα και ανέσυραν τη γυναίκα, που ευτυχώς ήταν καλά στην υγεία της καθώς δεν είχε τραυματισθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η διασωθείσα διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Σφακίων για προληπτικούς λόγους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.