ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Σφοδρή ρωσική επίθεση στην Οδησσό: Καταστράφηκε το μεγαλύτερο κέντρο διοίκησης στη νότια Ουκρανία

Χτύπησαν λιμενικές εγκαταστάσεις και αποθήκες πυρομαχικών και δυτικών οπλικών συστημάτων

Σφοδρή ρωσική επίθεση στην Οδησσό: Καταστράφηκε το μεγαλύτερο κέντρο διοίκησης στη νότια Ουκρανία

Οι Ρώσοι πραγματοποίησαν σφοδρή επίθεση κατά του λιμανιού της Οδησσού με έναν φονικό συνδυασμό πυραύλων cruise Kalibr και drones καμικάζι, πλήττοντας λιμενικές , εγκαταστάσεις, αποθήκες δυτικού οπλισμού και πυρομαχικών ενώ κατέστρεψαν και το μεγαλύτερο στρατιωτικό διοικητικό κέντρο στη νότια Ουκρανία.

Το συγκεκριμένο ήταν και χώρος διαμονής εκατοντάδων Δυτικών μισθοφόρων καθώς ήταν κάποτε ήταν το μεγαλύτερο ξενοδοχείο της πόλης αν και δεν λειτουργούσε πλέον ως τέτοιο, εδώ και χρόνια.

Οι Ρώσοι φαίνεται πως ενόψει του χειμώνα που πλησιάζει και εκ των πραγμάτων λόγω της ουκρανικής λάσπης θα σταματήσουν οι μεγάλοι ελιγμοί στα μέτωπα της Ζαπορίζια και του Μπάκχμουτ, επιστρέφουν στον πόλεμο της φθοράς που αποδίδει πάρα πολλά με μικρό κόστος για την Μόσχα.

Η πληροφόρηση των Ρώσων έχει φτάσει ένα πολύ υψηλό επίπεδο και εντοπίζουν εύκολα σημαντικούς στόχους, κάτι που σημαίνει πως έχουν τους «κατάλληλους» ανθρώπους σε καίριες θέσεις για να τους ενημερώνουν.

Η παραγωγική ικανότητα της Μόσχας έχει αυξηθεί εντυπωσιακά και παρά τις ελπίδες των Δυτικών, μετά από τις δεκάδες κυρώσεις που επέβαλαν στην ρωσική αμυντική βιομηχανία, το οπλοστάσιό της παραμένει σε πλήρη λειτουργία.

Οι Ουκρανοί απάντησαν τις πρωινές ώρες πλήττοντας με drones κατοικημένες περιοχές στην πόλη Κουρσκ.

 Η επίθεση κατέστρεψε αρκετές κατοικίες και ένα κτίριο διοίκησης, όπως δήλωσε σήμερα ο κυβερνήτης της περιοχής Ρομάν Σταροβόιτ.

Το εύρος της επίθεσης στο Κουρσκ, το οποίο συνορεύει με την Ουκρανία δεν έγινε άμεσα γνωστό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.