ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σκηνές φαρ ουέστ στη Νέα Ιωνία: Νεκρός Αλβανός άνδρας από πυροβολισμό σε καφετέρια (upd)

Από την επίθεση τραυματίστηκε στον ώμο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και εξέπνευσε

Σκηνές φαρ ουέστ στη Νέα Ιωνία: Νεκρός Αλβανός άνδρας από πυροβολισμό σε καφετέρια (upd)

Η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε ένα μεγάλο πεδίο βολής καθώς η έννομη τάξη έχει καταρρεύσει.

Τα μεσάνυχτα της Τρίτης προς Τετάρτη, ένας Αλβανός έχασε τη ζωή του έπειτα από επίθεση με πυροβόλο όπλο σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία.

Ειδικότερα, το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στις 23:40 το βράδυ της Τρίτης σε καφετέρια με ναργιλέδες στην οδό Κασταμονής, στη Νέα Ιωνία, με έναν Αλβανό να τραυματίζεται βαρύτατα και να καταλήγει λίγες ώρες αργότερα στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου μεταφέρθηκε.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες όλα ξεκίνησαν όταν στην καφετέρια έφτασε μια ομάδα επτά Αλβανών οι οποίοι άρχισαν να διαπληκτίζονται πριν ακόμα να καθίσουν.

Στη συνέχεια οι επτά βγήκαν στον δρόμο έξω από την καφετέρια με έναν εξ αυτών να βγάζει πιστόλι και να πυροβολεί. Αποτέλεσμα ήταν ο άτυχος Αλβανός, ο οποίος σύμφωνα με την πρώτη εικόνα που έχουν οι αστυνομικοί δεν είχε σχέση με την παρέα των ομοεθνών του που διαπληκτίστηκε, να τραυματιστεί στην κλείδα.

Μετά τον τραυματισμό του Αλβανού η παρέα των 7 εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο εντόπισαν ένα τζιπ αμερικάνικου τύπου το οποίο κάνουν «φύλλο και φτερό» καθώς πιθανότατα ανήκε σε ένα από τα μέλη της παρέας των Αλβανών.

Ο άτυχος Αλβανός μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου λίγο πριν από τις 3 τα ξημερώματα κατέληξε καθώς είχε χάσει πολύ αίμα.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών με τους αστυνομικούς να έχουν περισυλλέξει επτά κάλυκες και μια παραμορφωμένη βολίδα από 9αρι πιστόλι από το σημείο την ώρα που αναζητούν μέσα από τις κάμερες ασφαλείας του μαγαζιού το άτομο που πυροβόλησε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.