Σκόπελος: Ποινή φυλάκισης με αναστολή σε 35χρονο που απείλησε την πρώην σύντροφό του – «Θα σου σπάσω το κεφάλι»

«Θύμωσα. Οργίστηκα και την έβρισα. Δεν την απείλησα όμως»

Σκόπελος: Ποινή φυλάκισης με αναστολή σε 35χρονο που απείλησε την πρώην σύντροφό του – «Θα σου σπάσω το κεφάλι»

Ένας 35χρονος άνδρας από τη Σκόπελο, κρίθηκε ένοχος από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, για ενδοοικογενειακή απειλή σε βάρος της πρώην συντρόφου του και μητέρας των δίδυμων παιδιών τους.

Μάλιστα, του επέβαλε ποινή φυλάκισης έξι μηνών, εφέσιμη και με τριετή αναστολή.

Η πρώην σύντροφος του 35χρονου κατέθεσε ότι την 1η Αυγούστου, ενώ εκείνη περπατούσε στην παραλία της Σκοπέλου εμφανίστηκε ο 35χρονος και της είπε «θα έρθω και θα σου σπάσω το σπίτι και το κεφάλι».

Ο 35χρονος παραδέχθηκε ότι της μίλησε απότομα, όμως αρνήθηκε ότι την απείλησε πως θα της κάνει κακό.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε στο δικαστήριο πως η πρώην σύντροφός του δεν επιτρέπει να βλέπει συχνά τα παιδιά, τα οποία είναι 7 ετών και μάλιστα το ένα αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας εκ γενετής.

Σημειώνεται πως το ζευγάρι, το οποίο απέκτησε τα παιδιά εκτός γάμου, έχει χωρίσει εδώ και 5 χρόνια.

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι τις 3 τελευταίες εβδομάδες του Ιουλίου προσπαθούσε να επικοινωνήσει με την μητέρα των παιδιών του αλλά εκείνη τον είχε μπλοκάρει.

«Θύμωσα. Οργίστηκα και την έβρισα. Δεν την απείλησα όμως», ισχυρίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου.

Τόσο ο Εισαγγελέας όσο οι υπόλοιποι δικαστές συμβούλευσαν το πρώην ζευγάρι να προσπαθήσουν μέσω ποινικής διαμεσολάβησης, να λύσουν τις διαφορές τους και να καταλήξουν σε μια συμφωνία για τις ημέρες που ο 35χρονος θα μπορεί να βλέπει τα παιδιά του. Ωστόσο, η πρόταση δεν έγινε αποδεκτή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά την καταδίκη του για ενδοοικογενειακή απειλή ο 35χρονος άσκησε έφεση επί της ποινής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.