ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σοκαριστικό βίντεο από τις ΗΠΑ: Έφηβος χτυπάει με δολοφονική μανία το πίσω μέρος του κρανίου ενός συνομηλίκου του

Το παιδί πέθανε σχεδόν ακαριαία

Σοκαριστικό βίντεο από τις ΗΠΑ: Έφηβος χτυπάει με δολοφονική μανία το πίσω μέρος του κρανίου ενός συνομηλίκου του

Σοκ προκαλεί βίντεο από τις ΗΠΑ όπου ανήλικοι καβγαδίζουν σε mall και ένας από αυτούς χτυπάει έναν άλλον που είχε πέσει στο πάτωμα, με το πόδι του στο πίσω μέρος του κεφαλιού σκοτώνοντάς τον.

Η σκηνή θύμισε την ταινία «Αmerican History X» και δείχνει για ακόμα μία φορά ότι η κατάσταση στις δυτικές κοινωνίες με την εγκληματικότητα ανηλίκων είναι πάρα πολύ άσχημη.

To έγκλημα έγινε στο Φρίσκο το 2018 αλλά το βίντεο επανήλθε στην επικαιρότητα και προκαλεί σοκ.

Τότε ο Sincere Wheat, ο έφηβος που προχώρησε σε αυτή τη φονική πράξη είπε «δεν το μετανιώνω ήμουν σε αυτοάμυνα»!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/crazyclips_/status/1746306130551488786

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.