ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σοκαριστικό βίντεο από την απόπειρα δολοφονίας του Ισραηλινού διπλωμάτη στην Κίνα από Ουιγούρο Τούρκο!

Του επιτέθηκε στους δρόμους του Πεκίνου!

Σοκαριστικό βίντεο από την απόπειρα δολοφονίας του Ισραηλινού διπλωμάτη στην Κίνα από Ουιγούρο Τούρκο!

Σοκ προκαλεί το βίντεο με την επίθεση που δέχτηκε με μαχαίρι διπλωμάτης της ισραηλινής πρεσβείας στην Κίνα από μουσουλμάνο Ουιγούρο Τούρκο.

https://twitter.com/BabakTaghvaee1/status/1712782209038290994

Η κατάσταση του είναι σταθερή, σημειώνεται, ενώ διερευνώνται τα κίνητρα της επίθεσης, σύμφωνα με το υπουργείο Εξωτερικών.

Παράλληλα, επισημαίνεται ότι η επίθεση δεν σημειώθηκε στην πρεσβεία, ενώ τα ΜΜΕ στο Τελ Αβίβ θεωρούν ότι υπάρχει σύνδεση του περιστατικού με την κατάσταση στη Γάζα και την εισβολή της Χαμάς στο νότιο Ισραήλ

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κυβέρνηση Νετανιάχου έχει δώσει εντολή στους Ισραηλινούς εντός και εκτός χώρας να είναι σε επιφυλακή.

Πάντως, ο Iσραηλινός διπλωμάτης ήταν εκπαιδευμένος.

Αυτό φαίνεται καθώς εφάρμοζε τακτικές της πάλης εδάφους και του brazilian jiu jitsu, για να αποφύγει τις μαχαιριές από τον επιτιθέμενο Τούρκο.

Tις τακτικές αυτές τις χρησιμοποιεί και το ισραηλινό Κrav Manga το οποίο είναι υβριδικό σύστημα μάχης και χρησιμοποιεί τεχνικές από διάφορες πολεμικές τέχνες αναλόγως με τις περιστάσεις.

Συγκεκριμένα έχοντας πέσει στο έδαφος περιστρέφονταν προσπαθώντας να έχει πάντοτε τα πόδια του μπροστά στον επιτιθέμενο Κινέζο για να μην του επιτρέψει να τον μαχαιρώσει.

Τελικά δεν το κατάφερε, ίσως ήταν μεγάλος σε ηλικία, ίσως δεν ασκούνταν πολλά χρόνια, αλλά το προσπάθησε, έχοντας κάποιες γνώσεις που προφανώς τις απέκτησε με εκπαίδευση.

Αυτό ίσως σημαίνει πως δεν ήταν απλώς κάποιος διπλωμάτης αλλά στέλεχος κάποιας ισραηλινής υπηρεσίας.

Εδώ βέβαια τίθεται ένα σοβαρό ζήτημα καθώς οι Ουιγούροι Τούρκοι ελέγχονται άμεσα από την Άγκυρα.

Oι Ουιγούροι Τούρκοι είναι τουρκική μειονότητα που ζει στην κινεζική επαρχία Xinjiang και θεωρούνται ότι αποτελούν την πραγματική κοιτίδα των τουρκικών φυλών.

Το Ισραήλ θα πρέπει να επανεξετάσει άμεσα την υποτιθέμενη επαναπροσέγγιση με την Τουρκία.

Δεν μπορεί να έχει φιλικές σχέσεις με μία χώρα στης οποίας το έδαφος φιλοξενούνται πολυτελή γραφεία της Χαμάς.

Μάλιστα πρόσφατα ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε ότι οι δύο χώρες θα πραγματοποιήσουν μαζί γεωτρήσεις για υδρογονάνθρακες στην Ανατολική Μεσόγειο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/AhmiRajpoot2/status/1712787125178142788

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.