ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στη Θεσσαλονίκη: 16θέσιο λεωφορείο προσέκρουσε σε ΙΧ – Τραυματίστηκε 26χρονος (βίντεο)

Ο οδηγός που προκάλεσε το ατύχημα αναζητείται, καθώς το όχημα που οδηγούσε το είχε κλέψει

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στη Θεσσαλονίκη: 16θέσιο λεωφορείο προσέκρουσε σε ΙΧ – Τραυματίστηκε 26χρονος (βίντεο)

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης, σημειώθηκε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην οδό Αλ. Παπαναστασίου, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, με έναν 26χρονο οδηγό να τραυματίζεται και να μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Ο οδηγός που προκάλεσε το ατύχημα αναζητείται, καθώς το όχημα που οδηγούσε το είχε κλέψει!

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 00:25.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα 16θέσιο λεωφορείο πετάχτηκε με ταχύτητα στην οδό Αλ. Παπαναστασίου από την οδό Αρχιμήδους.

Προσέκρουσε πλαγιομετωπικά με ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο εκείνη τη στιγμή κινούνταν στην οδό Αλ. Παπαναστασίου.

Από τη σύγκρουση το ΙΧ αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη. Ο 26χρονος οδηγός του κατάφερε και βγήκε μόνος του από το όχημα. Είχε τραυματιστεί ελαφρά.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον παρέλαβε για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Ο οδηγός του mini bus μόλις αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί τράπηκε σε φυγή. Μάταια προσπάθησαν να τον σταματήσουν κάποιοι περαστικοί. Έγινε «καπνός».

Όπως αποδείχτηκε αργότερα, ο λόγος που το έβαλε στα πόδια ήταν γιατί το 16θέσιο όχημα δεν ήταν δικό του. Το είχε κλέψει δέκα λεπτά νωρίτερα από την λεωφόρο Κ. Καραμανλή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν φθορές και σε τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα. Το 16θέσιο λεωφορείο ανήκει σε κλινική που εδρεύει στον Δήμο Θέρμης. Το όχημα που οδηγούσε ο 26χρονος ανήκει σε εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων. Προανάκριση για το συμβάν διενεργείται από την Τροχαία Θεσσαλονίκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.