ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Στις ΗΠΑ η BND έκανε τηλεφωνικές υποκλοπές μέχρι και στον Λευκό Οίκο – Στην Ελλάδα όλα καλά…

Στις ΗΠΑ η BND έκανε τηλεφωνικές υποκλοπές μέχρι και στον Λευκό Οίκο – Στην Ελλάδα όλα καλά…

Αίσθηση προκάλεσαν οι αποκαλύψεις για την δράση της γερμανικής υπηρεσίας πληροφοριών BND στις ΗΠΑ. Παρακολουθούσαν τους πάντες υποκλέπτοντας τις τηλεφωνικές συνομιλίες, από τον Λευκό Οίκο, μέχρι τις κρατικές υπηρεσίες πληροφοριών και σε κάπου 100 ξένες πρεσβείες!

Να υπενθυμίσουμε ότι το pronews.gr είχε αποκαλύψει πριν δύο εβδομάδες (διαβάστε σχετικά εδώ) ότι στελέχη της BND είχαν θεαθεί στο κτίριο του ΟΤΕ στην Αθήνα, κάτι που είχε διαψευστεί όμως από τον Οργανισμό.

Αλλά στις ΗΠΑ, οργίαζε η ΒΝD, όπως αναφέρει το Der Spiegel: Είχε καταφέρει να κατασκοπεύει ακόμα και τηλεφωνικούς αριθμούς εντός του Λευκού Οίκου!

Η γερμανική υπηρεσία διέθετε μηχανισμό υποκλοπής 4.000 τηλεφωνικών αριθμών υψηλού ενδιαφέροντος και παρακολουθούσε συστηματικά, ακόμα και τα αμερικανικά υπουργεία Οικονομικών και Εξωτερικών!

Άλλοι στόχοι των γερμανικών τηλεφωνικών υποκλοπών στις ΗΠΑ ήταν το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (IMF) και πάνω από 100 πρεσβείες στην Ουάσιγκτον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην Ελλάδα, όπως διαβεβαίωσε ο -γερμανικής ιδιοκτησίας μην ξεχνάμε- ΟΤΕ/Cosmote, η BND δεν υπάρχει…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.