ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επέστρεψε στη Μόσχα η Μαρία Μπούτινα – Την υποδέχθηκαν με λουλούδια (φωτό)

Επέστρεψε στη Μόσχα η Μαρία Μπούτινα – Την υποδέχθηκαν με λουλούδια (φωτό)

Η Ρωσίδα Μαρία Μπούτινα, η οποία φυλακίσθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες τον Απρίλιο επειδή κατηγορήθηκε για κατασκοπία
έφθασε σήμερα στη Μόσχα και την υποδέχθηκαν ο πατέρας της και Ρώσοι δημοσιογράφοι που της προσέφεραν λουλούδια.

Η ρωσική κρατική τηλεόραση μετέδωσε σήμερα μια σύντομη συνέντευξη με την Μπούτινα, η οποία είχε βιντεοσκοπηθεί πριν απογειωθεί το αεροπλάνο της.

Πολλοί ντόπιοι δημοσιογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία συγκεντρώθηκαν στο αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο για να καλύψουν την άφιξή της, μερικοί κρατώντας λουλούδια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Μαρία Μπούτινα αφέθηκε ελεύθερη χθες, Παρασκευή, από τη φυλακή του Ταλαχάσι, της διοικητικής πρωτεύουσας της Φλόριντα, και αναχώρησε με πτήση από το Μαϊάμι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.