Ντόναλντ και ο Χρουτσόφ ήθελε να βομβαρδίσει την Ακρόπολη, αλλά...

Το Ιράν απελευθέρωσε δύο Γάλλους που κρατούνταν επί τρία χρόνια με την κατηγορία της κατασκοπείας

Η ανακοίνωση του Ε.Μακρόν

Το Ιράν απελευθέρωσε δύο Γάλλους που κρατούνταν επί τρία χρόνια με την κατηγορία της κατασκοπείας

Δύο Γάλλοι υπήκοοι που κρατούνταν στο Ιράν, επιστρέφουν στην πατρίδα τους, σύμφωνα με τον πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, μετά την απελευθέρωσή τους τον Νοέμβριο, έπειτα από περισσότερα από τρία χρόνια φυλάκισης με την κατηγορία της κατασκοπείας.

«Η Σεσίλ Κόλερ και ο Ζακ Παρίς είναι ελεύθεροι και βρίσκονται καθ’ οδόν προς τη Γαλλία, μετά από τρεισήμισι χρόνια κράτησης στο Ιράν», γράφει ο Γάλλος πρόεδρος στο X.

Πηγή του γαλλικού υπουργείου Εξωτερικών αναφέρει ότι έφυγαν από το Ιράν τα ξημερώματα με διπλωματική αυτοκινητοπομπή μαζί με τον Γάλλο πρέσβη και «βρίσκονται επί του παρόντος στο Αζερμπαϊτζάν».

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.