ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Στην 112ΠΜ το βραζιλιάνικο μεταγωγικό C-390 Millennium – Οι συζητήσεις της ΠΑ

Πτήσεις επίδειξης από το μεταγωγικό της Embraer

Στην 112ΠΜ το βραζιλιάνικο μεταγωγικό C-390 Millennium – Οι συζητήσεις της ΠΑ

Το αεροσκάφος της Embraer, C-390 Millennium, προσγειώθηκε στην Ελλάδα, την ώρα που η Πολεμική Αεροπορία «ψάχνει» λύση για την ενίσχυση του στόλου μεταγωγικών αεροσκαφών αν και η κυβέρνηση έδειχνε να ήταν δεσμευμένη στα C-130 (τόσο με συντήρηη υπαρχόντων, προμήθεια μεταχειρισμένων από USAF όσο και νέων έκδοσης -J).

Στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας συναντήθηκαν με εκπροσώπους της εταιρείας «Embraer» στην 112 Πτέρυγα Μάχης, στην αεροπορική βάση Ελευσίνας.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση για τις δυνατότητες και τα πτητικά χαρακτηριστικά του αεροσκάφους C-390 Millennium που κατασκευάζει, με την επίδειξη φόρτωσης και τη διεξαγωγή πτήσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν οι Simon Johns (Vice President Europe), κα. Carla Salleron (Sales Director) και Gabriel Ramalho (Sales Engineer).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.