
Περήφανος ο Β.Ζελένσκι για τον ουκρανικό στρατό, μοίρασε και παράσημα αλλά σε αυτόν τον ουκρανικό στρατό μόνο Ουκρανούς δεν βλέπεις καθώς στο βίντεο από τις μάχες στην Μπαλακλίγια η μόνη γλώσσα που ακούγονταν ήταν τα αγγλικά των μισθοφόρων.
Η Ουκρανία μετά χρήματα που έχει από την Δύση έχει γεμίσει με μισθοφόρους από κάθε πλευρά του πλανήτη.
Ukrainian mercenary movement along Balakleia. Only English can be heard.
What accent do you hear? pic.twitter.com/wU6zquJXUV
— Ignorance, the root and stem of all evil (@ivan_8848) September 14, 2022
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.