ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Στο Δρομοκαΐτειο οδηγείται ο 47χρονος που προσέκρουσε στην είσοδο της 116 ΠΜ στον Άραξο

Στον έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν ένα τσεκούρι και ένα μαχαίρι

Στο Δρομοκαΐτειο οδηγείται ο 47χρονος που προσέκρουσε στην είσοδο της 116 ΠΜ στον Άραξο

Στο Δρομοκαΐτειο οδηγείται σύμφωνα με πληροφορίες, ο 47χρονος που τα ξημερώματα της Δευτέρας προσέκρουσε  με το αυτοκίνητό του στην πύλη της 116 ΠΜ στον Άραξο.

Στον έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν ένα τσεκούρι και ένα μαχαίρι, ωστόσο δεν κινήθηκε απειλητικά προς κάποιον.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας 6/6/2022 σήμανε συναγερμός στην 116 Πτέρυγα Μάχης (ΠΜ) στον Αραξο Δυτικής Αχαΐας από την παρουσία αυτοκινήτου έξω από την είσοδο της στρατιωτικής μονάδας.

Αμεσα κινητοποιήθηκε το στελεχιακό δυναμικό του στρατοπέδου και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

Περιπολικά έφθασαν στο σημείο και άνδρες της ΕΛΑΣ κάλεσαν τον άνδρα να αποχωρήσει. Αυτός καθόταν εντός του οχήματος και φώναζε διάφορα ακατάληπτα πράγματα.

Τότε οι αστυνομικοί αποφάσισαν να φέρουν διαπραγματευτή ο οποίος επί ώρες προσπαθούσε να συνομιλήσει με τον άγνωστο και να τον πείσει να αποχωρήσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι διαπραγματεύσεις διήρκησαν μέχρι τις 5 το πρωί και τότε ο άνδρας απροειδοποίητα έθεσε σε λειτουργία του αυτοκίνητό του και, αιφνιδιάζοντας τους αστυνομικούς, κατάφερε να φθάσει στην είσοδο του στρατοπέδου και με ταχύτητα να «καρφώσει» το όχημα στην πόρτα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.