Στρατός: Υποχρεωτικό το μοριακό τεστ κορωνοϊού για όσους καταταχθούν στην 2022 ΣΤ’ ΕΣΣΟ τον Νοέμβριο

Το τεστ πρέπει να γίνει 48 έως 72 ώρες πριν από την ημερομηνία κατάταξής τους

Στρατός: Υποχρεωτικό το μοριακό τεστ κορωνοϊού για όσους καταταχθούν στην 2022 ΣΤ’ ΕΣΣΟ τον Νοέμβριο

Οσοι καταταγούν στον Στρατό Ξηράς τον Νοέμβριο, είναι υποχρεωμένοι να προβούν σε μοριακό τεστ κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, οι υπόχρεοι για κατάταξη με τη 2022 ΣΤ’ ΕΣΣΟ του Στρατού Ξηράς και της Πολεμικής Αεροπορίας και με τη 2022 Δ’ ΕΣΣΟ του Πολεμικού Ναυτικού (Νοέμβριος 2022) υποβάλλονται υποχρεωτικά σε μοριακό έλεγχο ανίχνευσης (τεστ PCR) του κορωνοϊού covid-19, σαράντα οχτώ (48) έως εβδομήντα δύο (72) ώρες πριν από την ημερομηνία κατάταξής τους, στο πλαίσιο της πρόληψης για την αποφυγή διάδοσης της νόσου Covid-19.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο έλεγχος ανίχνευσης διενεργείται δωρεάν στα δημόσια νοσοκομεία, στα κέντρα υγείας, σε καθορισμένα περιφερειακά ιατρεία ή στα στρατιωτικά νοσοκομεία, με την επίδειξη του σημειώματος κατάταξης και του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας [‘Αρθρο 42 ν.4975/2022 (Α΄ 187)], καταλήγει η ανακοίνωση της Στρατολογίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.