ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Συγκεντρώνονται ρωσικές δυνάμεις στην Χερσώνα

Αποκοπή κάθε ενέργειας του Κιέβου για αντεπίθεση

Συγκεντρώνονται ρωσικές δυνάμεις στην Χερσώνα

Για καθημερινή μετακίνηση ρωσικών στρατιωτικών κομβόι με κατεύθυνση την Kherson και την Κριμαία έκανε λόγο ο Ivan Fedorov, δήμαρχος της Melitopol.

“Δύο ή τρία κομβόι με στρατιωτικό εξοπλισμό που συνολικά ξεπερνούν τις 100 μονάδες περνούν σε καθημερινή βάση από τους δρόμους της Melitopol” ανέφερε ο Fedorov, ο οποίος εκτίμησε ότι οι δυνάμεις αυτές κατευθύνονται προς την Κριμαία και την Kherson.

Όπως είπε, το κομβόι αυτό μεταφέρει άρματα μάχης και άλλα οχήματα μάχης του πεζικού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι μαρτυρίες αυτές έρχονται να επιβεβαιώσουν τις πληροφορίες περί αναδιάταξης των ρωσικών δυνάμεων στο νότιο τμήμα της Ουκρανίας, έτσι ώστε να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν την αντεπίθεση των Ουκρανών, οι οποίοι καθημερινά πλέον μιλούν για ανακατάληψη των εδαφών που έχουν καταληφθεί από το ρωσικό στρατό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.