ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Συνελήφθη 16χρονο μέλος συμμορίας για ληστείες σε βάρος ανηλίκων στο Παγκράτι

Τι βρέθηκαν στις έρευνες - Αναζητούνται δύο έτερα μέλη της συμμορίας

Συνελήφθη 16χρονο μέλος συμμορίας για ληστείες σε βάρος ανηλίκων στο Παγκράτι

Οι Αστυνομικές Αρχές, προχώρησαν το πρωί του Σαββάτου στην σύλληψη ενός 16χρονου αλλοδαπού στην περιοχή της Γλυφάδας.

Να σημειωθεί πως ο ανήλικος κατηγορείται ως μέλος συμμορίας που διαπράττει ληστείες και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ αναζητούνται δύο έτερα μέλη της συμμορίας.

Ειδικότερα, στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών για τη δράση συμμορίας που απαρτίζεται από ανήλικα μέλη και προβαίνει σε ληστείες σε βάρος ανηλίκων στην περιοχή του Παγκρατίου, ταυτοποίησαν τον 16χρονο και πιστοποίησαν τη δράση του ως μέλους της συμμορίας.

Όπως διαπιστώθηκε, η συμμορία δρώντας κάθε φορά με διαφορετική σύνθεση, στοχοποιούσε ανηλίκους στην περιοχή του Παγκρατίου και με χρήση σωματικής βίας τους αφαιρούσε χρηματικά ποσά και κινητά τηλέφωνα.

Από την προανακριτική έρευνα, εξιχνιάστηκε περίπτωση ληστείας σε βάρος δύο 14χρονων ανήλικων ημεδαπών που έπεσαν θύματα της εγκληματικής δράσης της εν λόγω συμμορίας, βραδινές ώρες της 8ης Φεβρουαρίου 2022 στην πλατεία Πλυτά στο Παγκράτι.

Τι βρέθηκαν στις έρευνες

Από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 16χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • σιδερένια ράβδος
  • σιδερένιο σφυρί
  • ελβετικός σουγιάς
  • κατσαβίδι
  • κουκούλα τύπου «full face»
  • ζεύγος γαντιών με κοκάλινη επένδυση και
  • κινητό τηλέφωνο.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.