ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Συνελήφθη ανήλικος που έκλεψε τιμαλφή από σπίτι αλλοδαπής στη Χίο – Τα πούλησε στην Αθήνα

Στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνονται και οι γονείς του που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου

Συνελήφθη ανήλικος που έκλεψε τιμαλφή από σπίτι αλλοδαπής στη Χίο – Τα πούλησε στην Αθήνα

Ένας ανήλικος Έλληνας ο οποίος πριν από δυο μήνες διέρρηξε το σπίτι μιας αλλοδαπής στη Χίο και πήγε στην Αθήνα για να πουλήσει τα κλοπιμαία, έδρασε με μεθοδικότητα έμπειρου διαρρήκτη.

Ωστόσο, έκανε το λάθος να κρατήσει ένα από αυτά, το οποίο τον «πρόδωσε».

Από την αξιοποίηση στοιχείων που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε ότι ο ανήλικος ήταν αυτός που τρύπωσε από ένα ανασφάλιστο παράθυρο στην κατοικία της γυναίκας κατά την διάρκεια της απουσίας της και άρπαξε από τα δωμάτια ένα ρολόι, κοσμήματα και άλλα τιμαλφή, καθώς και μια ηλεκτρονική συσκευή, συνολικής αξίας 7.000 ευρώ.

Ο «άγουρος» διαρρήκτης εντοπίστηκε και στην κατοχή του βρέθηκε το κλεμμένο ρολόι, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του.

Ο δράστης παραδέχθηκε ότι, μετά την διάρρηξη, ταξίδεψε σε μια περιοχή της Αττικής, όπου πούλησε το μεγαλύτερο μέρος των κλοπιμαίων.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που περιλαμβάνει τους γονείς του που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.