Συνελήφθησαν οι δύο 14χρονοι & ο ένας 13χρονος που βανδάλισαν το 1ο Γυμνάσιο Μελισσίων

Όλα έγιναν αφότου ο διευθυντής του σχολείου έσπασε το λουκέτο της κατάληψης

Συνελήφθησαν οι δύο 14χρονοι & ο ένας 13χρονος που βανδάλισαν το 1ο Γυμνάσιο Μελισσίων

Η Ελληνική Αστυνομία, προχώρησε στη σύλληψη δύο 14χρονων και ενός 13χρονου οι οποίοι βανδάλισαν το 1ο Γυμνάσιο Μελισσίων αφού ο διευθυντής του σχολείου έσπασε το λουκέτο της κατάληψης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (25/10) όταν ο διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Μελισσίων έφτασε στο σχολείο και αντίκρισε εικόνα κατάληψης.

Η επόμενη κίνηση του διευθυντή ήταν να σπάσει το λουκέτο που είχαν βάλει στην πόρτα και τότε, κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι τρεις ανήλικοι άρχισαν να τον βρίζουν και να προκαλούν φθορές με έναν εξ αυτών να ανάβει και καπνογόνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η ΕΛΑΣ με αστυνομικούς να εντοπίζουν και να συλλαμβάνουν τους τρεις ανήλικους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.